fredag 6 september 2013

Quake SM 97 – Teddy Bears Bonanza!

Teddy Bears, en dunderklan med fina resultat gott renomme. Placerade i en bra grupp med motstånd. Här tar de sig an Crusaders, Brutal Deluxe och Swedish Legion of Lobotomizers innan matcherna mot Clan 9.

Tyvärr är matchen mot Brutal Deluxe avhuggen fyra minuter in i spelet på grund av en korrupt demofil, men det blir i alla fall ett intro.

Matcherna är inspelade RQ med muzzleflashes, raketljus, julgransljus och hela spektaklet. Bara rollanglen är hanterad så att man inte blir hur sjösjuk på kuppen.

Och så var det det där med RQ… Någonstans, innerst inne, så känner jag att oavsett inställningar så är sv_aim 1 ständigt överhängande.


Teddy Bears vs The Crusaders på E3M2


[+] FK: Say_team alla campar slutet då.
Det ramlar snabbt på men Crusaders ger motstånd på sin karta. Efter tre minuter i en böljande match väljer DOOMer att oväntat öppna den hemliga gången till taket genom att skicka en självmördarraket rätt in i väggen. Det riktigt knyter sig i magen. Men tror du ändå inte att karln vaknar upp strax bredvid, frisk o kry som en vårdag. Man kan riktigt se publikvrålet framför sig.

Strax efter blir det ett satans blodbad under gula rustningen. Sedan följer en del kollektiva upplevelser, typ:
  • kiv i hissen,
  • eller du ska precis ta 150a men bara *tjoff* telefrag istället.
Sex minuter senare campar DOOMer taket samtidigt som några lösa korsfarare springer runt med quad i närområdet. Totalt oväntat och helt vansinnigt rent taktiskt sett tar han livet av sig för andra gången – för att sekunden senare återuppstå precis bredvid.

En kul match med snäva maginaler.

Spelare
TB: DOOMer, Mr.Kill, Sniper, Jesper
Crusaders: Odin, FK, Totte, Captain-ZedTeddy Bears vs Brutal Deluxe på DM2Iceeeeecreeaaam!

Hela laget smiter genom cellar och fångar övre området direkt. Sedan rasar det på. DOOMer avslutar det tyvärr korta demot med en schysst jag-mot-alla-uppgörelse i stora rummet.

Spelare 
TB: DOOMer, Mr.Kill, Sniper, Jesper
BD: Nop, Golden, Calvin, MormorTeddy Bears vs Swedish Legion of Lobotomizers på DM2Båda klanerna känner sig sedan tidigare hemma på DM2. Jesper sätter sig tryggt i ”cellar” och vakar tellyn. Det visar sig ganska snart att Teddy Bears är den bättre klanen och det blir en stabil match med ett jämt övertag utan överraskningar eller gnäll.

Demot är ur Jespers pov.

Spelare
TB: Jesper, DOOMer, Sniper, Mr.Kill
SLL: Jetson, Ctrl, Iceman, Dragan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar