tisdag 17 september 2013

Clan Cute vs Finnish Allied Quakers på Death32c

Två finska storklaner (ja, de hade massor av spelare) brakar samman med 8 mot 8 på den klassiska storkartan Death32C. Kartan som när det blir för många spelare ger känslan av en deathmatch; "Ajaj, här går det illa, bäst jag flyr, men vafan en fiende till, men de skjuter på mig! Jag dör! De är överallt!". Lite så. Inställningarna är DMM3 och TP3. Alltså vapen till alla, men dina teammates kommer att skjuta bort din rustning.

Jag har alltid varit fascinerad över lag som klarar av att hålla ihop på Death32C. Att lyckas hålla en struktur när spelarna myllrar, raketer flyger överallt och det är nästan lika vanskligt att kliva genom en teleporter som att hoppa över till quadden på DM4 - det är rätt coolt.

Huruvida Clan Cute gör det i det här fallet låter jag vara osagt, men Deadguy (pov) håller i alla fall DM4 större delen av matchen och han verkar ha koll. Spelarna har också disciplin nog att inte flooda skärmen med statusrapporter stup i kvarten. Däremot vad lagmedlemmarna pratar om sinsemellan är inte helt tydligt (sannolikt svordomar) eftersom det är på finska, men det går det lätt att identifiera den internationellt gångbara termen "Lagaa".

Då känns det genast bekant igen.

Spelare

FAQ:
Cable, Luny, Zibbo, Focu, Perkele, Fang, Zatanic, Elric

Cute:
Wilco, Late, Deadguy, Tomppa, Jazzoman, Goebbels, Marjatta, Rekvisiitta
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar