måndag 6 juli 2015

Lucka i bloggen och så Game Over vs Z

Anledningen till luckan i bloggen är att vi hastigt och lustigt (först var det lust, sen kom hasten) bestämt oss för att flytta. Nu överges Stockholm för ett liv i hus "mellan skärgård och storstad". En kranskommun alltså.

Förutom en del hets innebar det också att min dator försvann någonstans under stylingen av lägenheten (en fin omskrivning för att våldsamt röja bort ungefär två tredjedelar av möblemanget). Nu är den dock tillbaka och saker och ting är lite mer normala. Typ. Det har ju till och med blivit varmt ute.

------------------------------------

1999 var jag barnsligt förtjust i den norska klanen Game Over. Måhända omotiverat, men jag tyckte verkligen att de var coola när det begav sig. Det hela var mest en form av dold dyrkan på avstånd, men jag träffade faktiskt Pusling en gång i Stockholm. Han sov över hos en polare, vi hängde, gick ut, spelade och såg Nolltolerans. På Bio.

Det var ju fett på alla sätt, men det där filmvalet kan man ju verkligen fundera på.

Här spelar i alla fall Game Over mot de finska mästarna i Z. Banorna är E1M2 och på E4M8 och det är förmodligen en Villains match (men jag kan ha fel).


E1M2E4M8

2 kommentarer:

  1. It's E4M3 by the way, not E4M8. Great uploads all the way anyway. I remember watching this very demo back in the '90s. Keep them coming!

    -Milton

    SvaraRadera
  2. Awesome stuff!
    /bps

    SvaraRadera