söndag 30 november 2014

The Pooh Clan vs Swedish Peace and Arbitration Society (SPAS)

Countdown; 3, 2, 1 - The Match has begun! Det är alltså den tajta ligamatchen där kompisklanerna TPC och SPAS ställdes mot varandra.

Det här är ett sånt där ögonblick där den allmänt vedertagna bilden skulle ha kunnat komma på skam. Två bra klaner, som delar vissa medlemmar med varandra, tränar ihop och som till slut tvingas mötas under officiella former, där ingen vet riktigt vad utkomsten kommer att innebära. Det man funderar på är; ville någon av spelarna egentligen veta vilken klan som var bäst, typ, egentligen?

Matchen går igång på E3M1, och är det någon bana båda lagen är hemma på så är det denna. Således passar LiCE på att sätta ribban med ett visst mått av övermod; "Tycker om er, synd att slå er"

Det rimmar bra till en början, för fyra minuter in i spelet så har GL intagits, gratisfragsen har börjat ramla in och det ser rätt lugnt ut för TPC:s väl och ve.

När halva tiden väl har gått så leder de med ungefär 20 frags. Sen skriker någon "TURBARN", RL tappas, GL överges och avståndet krymper dramatiskt efterföljande minuter. Och när så endast 3 minuter återstår är ställningen plötsligt lika mellan lagen...


På E1M2 går spawnen tvärtom i SPAS-tecken och det plockas Quads och RL lite till höger och vänster. Pooh däremot prenumerar på GL och lyckas sätta in några vältajmade träffar redan 1:30 och 1:45, till motståndarnas förvåning. Det svajar sen fram och tillbaka ett bra tag, där TPC kontinuerligt har övertaget med några få frags tills nånstans mitt i spelet där hEFFa plötsligt blir dissad. SPAS tar Quadden, ledningen och livet av LiCE vilket inte går någon obemärkt förbi:
"TYPISKT, SAN JEVLA TUR!"
Det uppstår en del tumult (som det alltid gör när modemspelare försvinner ur matchen), hEFFa försöker rejoina men misslyckas och man börjar kalla på pIGLEt. SPAS leder nu med 2 frags och igenkänningen är total – stressen av att sakna en spelare som bara eventuellt kommer tillbaka.

Men till slut så ger det sig, och hEFFa lyckas rejoina till lovorden;
"HEFFA JAG ELSKAR DIG!"

Spelare

TPC: pOOh, tIGGr, liCE, hEFFa/piGLEt
SPAS: Gandhi, Plura, Jest, Seek3r


E3M1E1M21 kommentar:

  1. Så sjukt kul att se det här igen :). Speciellt när jag sitter och producerar Battlefield 4 och fixar nätkoden... :D

    SvaraRadera