söndag 21 juli 2013

R2D2 vs Riker på DM6 - TOT-LAN sommaren 1998

R2D2 från Unspoken lirar mot Riker från Nasty Beasts Inc på DM6. Matchen är från ToT-LAN i Västerås sommaren 1998.

Jag själv inledde flera sömnlösa dagar med att tappa min skärm i marken redan vid tågstationen. Sedan kånkades allt iväg till partajet som härbärgerades i ett par tomma kontorslokaler i ABB:s industriområde.

Lokalen var uppdelad i flera kontorsum i en lång serie utifrån en enda korridor. Det innebar att varje rum blev som en egen enklav, med sitt eget lag och teamkänsla. Sedan gick skriken av plötslig och orättvis död (samt TP-kablar) genom korridoren mot omvärlden. Jag hade förstås inget liggunderlag (man skulle ju spela, inte sova...) vilket bjöd in till stenhård vila direkt på plastmattan.

Jag tror att jag delade rum med både Riker och R2D2 och att jag ganska envist men resultatlöst försökte rekrytera dem. Sedan inkvarterade sig Impulse i rummet som glatt ville imponera med sin röd-strecks-moddade shaft. Jag blev imponerad och försökte rekrytera honom också.

En särskilt minnesvärd händelse på lanet var den oväntade vattenavstängningen som gjorde toaletterna oanvändbara. Efterföljande minnesvärda händelse var den ännu mer oväntade jättebajskorven som dök upp dagen efter, till allas stora förtjusning.

Ryktet gick att det var Oddjobb. Men vi lämnade Västerås med värkande ryggar, röda ögon och känslan av det är något vi aldrig får reda på.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar